Projectinrichting

Student Furniture Holland is dé specialist op het gebied van projectinrichting van studentenkamers en studentencomplexen op basis van verhuur van meubilair. Door meubels te huren voor uw projectinrichting is het bijvoorbeeld eenvoudig om complexen die tijdelijk een andere bestemming krijgen van passend meubilair te voorzien. Leveren, monteren, ophalen en onderhoud zijn daarbij naar wens inbegrepen. Van gezamenlijke ruimtes tot aan keukens en van studentenkamers tot badkamers, Student Furniture Holland stelt graag een op-maat-oplossing voor om uw opdracht te vervullen. Nagenoeg alle losse elementen die nodig zijn voor een zorgeloos verblijf van de student kunnen wij op basis van verhuur leveren.

Het huren van meubels heeft een groot aantal voordelen:
– U betaalt alleen voor het gebruik van de geleverde producten. U heeft dus geen duurkapitaal op de balans staan.
– U betaalt alleen voor de gebruiksperiode. Wij verzorgen de inrichting voor korte en (middel)lange termijn.
– Wij zorgen ervoor da de bestelde inrichting wordt geplaatst en geïnstalleerd. Na gebruik zullen de producten door ons worden ingenomen. U heeft dus geen gedoe met dure afvoerkosten. Hiermee borgen we de retour en krijgt het vrijgekomen meubilair nog een zinvol tweede leven. Dé mogelijkheid om een duurzaam en/of circulair predicaat mee te geven aan uw opdracht.
– Desgewenst kunt u gedurende de gebruiksperiode een onderhoudsovereenkomst afsluiten. Periodiek voeren wij dan een controle uit op het meubilair. Op die manier is dat gedeelte van uw opdracht volledig ontzorgd.

Student Furniture Holland ontwerpt en produceert een groot deel van haar meubilair zelf. Daardoor kunnen we naar wens het meubilair uw merk (brand) meegeven. Zo hebben wij recentelijk voor een opdrachtgever in Utrecht bijvoorbeeld een Utrechtse touche op het meubilair aangebracht. Student Furniture Holland streeft bij de productie van meubilair zoveel mogelijk naar een duurzame en waar mogelijk circulaire werkwijze.

Onderstaand een greep uit de mogelijkheden die Student Furniture Holland voor uw project op basis van verhuur kan realiseren:
– Basisconcept: In overleg stellen wij een basispakket samen met daarin de basisbehoeften van de toekomstige studenten.
– Basisconcept plus: Binnen dit concept gaan we uit van het basisconcept wat we naar wens uit kunnen breiden met extra producten. Denk ook aan de gemeenschappelijke ruimten.
– Exclusief concept: Binnen dit concept gaan we in samenspraak op zoek naar een gepersonaliseerde touch in of op het meubilair. Zo kunnen we bijvoorbeeld de stad waar de student studeert of uw merk terug laten komen op de kledingkasten.
– Combi-concept: geschikt voor locaties waar een multifunctionele bestemming van toepassig is. Bijvoorbeeld studentenkamer in combinatie met kantoorplekken voor kleine ondernemers.
– Noodoplossing: uitermate geschikt als u voor de uitdaging staat om tijdelijk en voor een korte tijd een piek van studenten op te vangen;

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden om uw projectinrichting van studentenkamers via Student Furniture Holland te realiseren.

Contact NL

 

Of neem direct telefonisch contact op om de mogelijkheden voor uw projectinrichting te bepreken via 06-48795343. Of via e-mail  info@studentfurnitureholland.com.