Over

Wie zijn wij

 

Student Furniture Holland is ontstaan uit een behoefte-analyse onder studenten die op tijdelijke basis een studentenkamer betrekken. Aan de ene kant de internationale student en aan de andere kant diegene die een stage gaat lopen of een tijdelijk semester op een andere school of instelling. Meubels huren is in dat opzicht een ideale oplossing. Student Furniture Holland heeft namelijk altijd de op-maat-woonoplossing voor iedere student.

Na je studententijd ben je zo weer van je meubels af. Met Student Furniture Holland hoef je dus ook niet te zorgen voor opslag. Op de dag van aankomst worden je meubels gebracht en op de dag van vertrek weer opgehaald. In één keer alle zorgen opgelost.

 

 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Wat onze klanten vinden

Onbezorgde studententijd
Student Furniture heeft mij een onbezorgde studententijd in Nederland bezorgd. Een absolute aanrader voor schappelijke prijzen
John
Ideaal voor mijn stage in Amsterdam
Huren was ideaal voor mijn stage in Amsterdam. Geen gedoe met meubels kopen, maar direct een kant en klare woonoplossing.
Furkan
Ideale oplossing
De ideale oplossing voor mijn ongemeubileerde kamer. Op de dag van aankomst gebracht en op de dag van vertrek weer gehaald!
Saar