FAQ

Bekijk hier de veel gestelde vragen

Staat jouw antwoord niet bij onze FAQ’s? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen: info@studentfurnitureholland.com. Wij zorgen dat je binnen 24 uur antwoord krijgt. Bestellen van meubels gaat via ons digitale bestelformulier.

Als je tijdelijk ergens je intrek neemt, dan is huren altijd makkelijker en goedkoper dan meubels kopen. Daarnaast is het altijd lastig om je meubels geleverd te krijgen. Met een bank of bed stap je niet zomaar in het openbaar vervoer. Student Furniture Holland heeft aan al die elementen gedacht door wonen, brengen en halen in één pakket aan te bieden. Geen extra verborgen kosten.

Student Furniture Holland verhuurt meubilair binnen een straal van 100 kilometer vanuit Utrecht.

Student Furniture Holland kan binnen een week leveren. Ongeacht waar je in Nederland studeert. Zodra jouw aanvraag binnen is zullen wij met jou op zoek gaan naar het geschikte moment van levering. Student Furniture Holland levert meubels op iedere gewenste dag. Indien gewenst ook op zon- en feestdagen, zonder extra kosten.

Het is gemakkelijk om een levering van meubels te realiseren. Als jij weet hoe groot je kamer in Nederland is, dan stellen wij al automatisch een meubelpakket samen. Uiteraard kan je zelf, aan de hand van stappen, aangeven welke meubels je wel en niet geleverd wilt krijgen. Als je die stappen doorlopen hebt, dan kom je automatisch uit bij het bestelformulier. Daar kan je op aangeven waar en wanneer je je meubels geleverd wilt krijgen.

Nee, dat ben je niet. De kosten zullen echter hoger liggen bij de afname van slechts één meubel. Hoe meer meubels je huurt, hoe goedkoper dat uiteindelijk per meubel is. Uiteraard helpt ons samenstelsysteem je met de eerste woonbehoeftes.

Student Furniture Holland brengt je meubels helemaal tot in je kamer. Dus als jij zonder lift op de dertigste verdieping woont, dan zullen wij al die trappen nemen om jouw kamer te meubileren.

De meubels van Student Furniture Holland zijn bewust compact. Daarnaast zijn alle meubels demontabel en eenvoudig in elkaar te zetten. Jij hoeft je dus nergens zorgen over te maken. Ook in dat historische grachtenpandje in Amsterdam komen wij je meubels boven brengen.

Student Furniture Holland verhuurt alle meubels die je nodig hebt voor een onbezorgd verblijf in Nederland. Van kledingkast tot een volledige uitzet. Het eenvoudigste pakket bestaat uit een kledingkast, bed inclusief matras, 1 stoel en een tafel. Op die manier ben je voor €64,50 per maand al voor een groot deel ontzorgd.

De meubels van Student Furniture Holland zijn gelijkwaardig aan de getoonde foto’s. Het kan echter zijn dat jouw meubels in praktijk bijvoorbeeld in kleur verschillen van het origineel. Veel verschil zal er echter niet zijn. De meubels kenmerken zich door hun compacte omvang. Het gaat om jouw gebruiksgemak.

Student Furniture Holland verhuurt tweedehands meubels waardoor de prijs voor jou als student zo laag mogelijk blijft. Uiteraard zijn de meubels van hoogwaardige kwaliteit, maar door het tweedehands karakter kan je al voor €64,50 per maand een volledig verzorgd meubelpakket huren.

Je kunt voor iedere gewenste periode meubels huren. Hoe langer je huurt, hoe voordeliger het wordt. Gratis levering is al inclusief bij 3 maanden of langer huren.

De oplossing is eenvoudig. Geef bij ons aan hoe lang je minimaal meubels nodig hebt. Met een e-mail kun je daarna eenvoudig je huurperiode verlengen. De extra kosten zullen we uiteindelijk verrekenen met je borg.

In Nederland heb je altijd 14 dagen de tijd om je te herroepen op je bestelling. Wil je dus van je huur af? Laat het ons binnen 14 dagen na bestelling weten en wij zorgen ervoor dat je huur kosteloos wordt geannuleerd.

Dat doe je door in te loggen op het door jou aangemaakte account. Daar kan je je hele bestelhistorie bekijken en managen.

Dat doe je door in te loggen op het door jou aangemaakte account. Daar kan je je hele bestelhistorie bekijken en managen.

De meubels zijn van hoogwaardige kwaliteit. De meeste meubels zijn al eens gehuurd door andere studenten, maar worden na de huurperiode altijd grondig gereinigd en gecheckt op eventuele defecten. Op die manier heb je dus altijd meubels die voldoen aan de basiswoonbehoeften. Gebruikssporen zijn echter niet uit te sluiten.

Student Furniture Holland begrijpt dat meubels kunnen beschadigen bij intensief gebruik. In alle realiteit zal er worden gekeken naar hoe de schade is ontstaan. Een krasje? Maak je niet druk, gebruikssporen zijn uiteraard niet te voorkomen. Wij zullen daarom bij iedere schade op zich bekijken hoe die is ontstaan. Bij buitensporige gebruikssporen zullen we conform algemene voorwaarden een schikking met je treffen.

Een defect meubel is niet uit te sluiten. Uiteraard zullen wij samen met jou op zoek gaan naar de beste oplossing. Waar nodig zorgen wij voor een vervangend artikel. Conform algemene voorwaarden zullen wij de schade verder met je afhandelen.

Je kunt bij ons betalen met je credit card. Uiteraard kom je bij ons uit in een volledig veilige betaalomgeving die je in eenvoudige stappen door het betaalproces loodst. Er wordt €100,00 borg op je credit card afgeschreven tot het einde van je huurperiode. Na je huurperiode zullen wij, bij normaal gebruik van de meubels, automatisch dat bedrag retourneren.